Betalt deltidsinternship

Oslo, Norge

Vil du være med på å bygge fremtiden av tjenester til hjemmet?

Plusstid Home ser nå etter en motivert, nysgjerrig og lærevillig student som vil jobbe deltid i en ny Orkla-satsning.

I Plusstid Home bygger vi fremtiden av tjenester til hjemmet. Vi er en tech-bedrift fra Orkla som bygger en plattform som skal revolusjonere serviceindustrien. Vi skal gjøre det enkelt for kundene å finne en hjelpende hånd i hverdagen, og plattformen setter en ny standard med tanke på tillit, kvalitetsgaranti og brukervennlighet. I tillegg er det en mikro-business plattform for våre tjenestetilbydere.

Les mer om hvordan det er å jobbe i Plusstid Home her.

Om oss

Plusstid Home lanserte sine tjenester i januar 2018 og er 100% eid av Orkla ASA, det ledende FMCG konsernet i Norden. Vi jobber som en startup utenfor den tradisjonelle bedriftsstrukturen til Orkla. Orkla ASA hadde en omsetning på 40 milliarder NOK og 18 000 ansatte i 2017 og er oppført på Oslo Børs.

Jobben

Ønsker du å få en variert erfaring i et agilt startup-miljø med hovedfokus innen markedsføring? Er du på jakt etter en deltidsjobb hvor du kan utvikle deg mye, får lov til å teste og feile, og får være med på utviklingen av et helt nytt produkt?

Vi i Plusstid Home er for øyeblikket ute etter en fleksibel og motivert intern, som vil jobbe deltid med oss i 3 måneder (ca. 50%). For den rette kandidaten vil det være god mulighet for forlengelse etter endt internship, og dette vil gi en fot innenfor i Orkla-konsernet. Vi ser etter deg som ikke er redd for å ta i et tak, og som er villig til å lære i alle deler av bedriften.

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak bestå av:

  • Content/trafikk (kommunikasjon på nettsiden, hjelpe til med å skape innhold for sosiale medier, nyhetsbrev og andre markedsføringstiltak)
  • Kundeservice (dokumentering og utvikling av prosesser og rutiner)
  • Operations (administere onboarding av kunder og forbedre vår driftsmodell)
  • Andre ad-hoc oppgaver

Du vil jobbe tett sammen med resten av vårt team, og vil få muligheten til å påvirke fremtiden til Plusstid Home. Du får et stort medansvar i å øke markedets og kundenes kunnskap om Plusstid Home, og i å skape gode prosesser som ruster oss for vekst.

Krav til søker

  • Student på slutten av bachelor eller master
  • Gjerne studieretninger som markedsføring, bedriftsledelse, kommunikasjon e.l.
  • God på å formulere seg skriftlig på norsk
  • Erfaring fra Facebook ads og Google ads
  • Gjerne kjent med programvarer som Adobe Photoshop, Adobe Premiere, Adobe After Effects, WordPress
  • Nysgjerrig og ikke redd for å prøve nye ting

Send din CV og noen linjer om deg selv til connie@plusstidhome.no.